december 2017 - SIS-CO secondhand

mhouterman@sis-co.nl
SIS-CO Facebook
SIS-CO Instagram
Ga naar de inhoud

december 2017

Nieuws-archief
29 december 2017
SIS-CO secondhand is al een tijdje actief op Facebook. Nu zijn daar ook Twitter en Instagram bijgekomen. Voor elke gebruiker van de sociale media is er dus wel een mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de nieuwtjes en acties bij SIS-CO secondhand. In de loop van 2018 komt daar ook nog de nieuwsbrief bij waarvoor u zich kunt opgeven middels het inschrijfformulier op de contactpagina van deze website.
Door op de onderstaande icoontjes te klikken gaat u direct naar de bijbehorende pagina's. Deze zijn ook op de website, links bovenin elke pagina terug te vinden.
                  

22 december 2017
Binnenkort start SIS-CO secondhand met het versturen van een periodiek uit te brengen nieuwsbrief. Middels deze nieuwsbrief zult u op de hoogte worden gehouden van ontwikkelingen, nieuwtjes en acties.
Inschrijven voor de nieuwsbrief is nu mogelijk op de contactpagina.

15 december 2017
Leuk artikel op BNS nieuws over SIS-CO secondhand


SIS-CO SECONDHAND GAAT OPENINGSTIJDEN VERRUIMEN, EN WORDT DE WINKEL OVERZICHTELIJKER.....Bad Nieuweschans- Het is al weer een tijdje geleden dat Melanie Houterman, om precies te zijn 1 juli van dit jaar, Sis-Co secondhand door aankoop heeft overgenomen. Overigens was Melanie voor die tijd ook al betrokken bij deze bijzondere winkel, gevestigd aan de Hoofdstraat 35. Zo is er de afgelopen maanden een nieuwe, grotere toonbank geplaatst, de aanwezige kledingrekken volledig uit elkaar gehaald en is alles omgebouwd naar een wandpresentatie. Hierdoor is er meer ruimte ontstaan en de winkel overzichtelijker geworden. Ook is er een nieuwe website gelanceerd en behoorlijk actief op social media. Ook zijn de openingstijden verruimd, Sis-C0 is nu ook op de dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur geopend.
Met veel energie en vertrouwen kijkt Melanie naar 2018 en ook dan staan er de veranderingen en verdere verbeteringen op het programma. Zo is het de bedoeling om een tweede paskamer te realiseren en zal de toegang naar de zijkant van de winkel, de deco hoek, beter toegankelijk worden. In de loop van 2018 zal er een start worden gemaakt met het opzetten en versturen van een digitale nieuwsbrief zodat geïnteresseerden op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en acties. “In het voorjaar van 2018 zullen de wij nog ruimere openingstijden hebben,door het invoeren van een zondagsopening”, aldus Melanie.
(foto: Melanie Houterman)

het artikel is ook te lezen op: BNS nieuws

6 december 2017
Zondag 17 december is SIS-CO secondhand van 12:00 tot 17:00 uur geopend. Bent u dus nog op zoek naar feestkleding voor de feestdagen, leuke laarsjes, een mooie tas of deco artikelen, dan is 17 december dus een extra dag om nog even gezellig te komen winkelen.

1 december 2017
UPDATE (11:30uur): De werkzaamheden zijn alweer nagenoeg klaar. De mannen hebben hard doorgewerkt en zijn bijna klaar. Nu nog een klein beetje straatwerk en de boel weer aanvegen, dan is SIS-CO secondhand weer helemaal bereikbaar!!

Het Waterbedrijf Groningen is vanmorgen vroeg begonnen met werkzaamheden aan de leidingen welke in de grond (stoep) liggen. De plek is wat ongelukkig maar daar kan niemand wat aan doen. De winkel is in ieder geval gewoon open dus wie lekker wil komen secondhandshoppen, SIS-CO secondhand is gewoon open!!
SIS-CO secondhand
Hoofdstraat 35
Bad Nieuweschans
KvK nummer: 69036276

Terug naar de inhoud